Zdravlje i kristali

Djelovanje kristala na ljude, prije svega, jest da naprave pomak točke svijesti. Ponekad zbog toga dolazi do određenih poboljšanja zdravstvenog stanja osobe. Liječenje kristalima, kao slučajna nuspojava, je vrlo specifično. Svaka vrsta ima svoj titraj unutar materijalnog fizičkog svijeta. Taj titraj se iz fizičke razine prenosi i u suptilnije razine, tj. u astralnu, mentalnu i duhovnu razinu. Titraji će se razlikovati u svojstvima, a oni pak ovise o kemijskom sadržaju, gustoći, kristalnoj rešetki, boji i obliku samog minerala.

Uvjeren sam kako se vibracije mnogih minerala prenose i dalje u suptilnije svjetove nedostupne ljudskome poimanju, a koji su sastavni dio suptilnih polja planete Zemlje.

Titraji nekih kristala i dragog kamenja mogu harmonično djelovati na ljudske organe, isto tako svojim suptilnijim titrajima djeluju harmonično na čovjekova suptilna tijela. Mogu imati utjecaj na promjene osjećaja, mentalnih sadržaja i duhovnih kvaliteta individue. Globalna funkcija onih kristala koji djeluju harmonično na ljude je transformiranje poremećenih elemenata u harmonični.

Treba napomenuti da se kristalima vrlo teško može izliječiti neka bolest, no oni mogu pomoći ili dati podršku u liječenju medicinskim sredstvima. Razlog je tome što kristali na fizičku razinu ljudskog tijela vrlo slabo djeluju . Puno snažnije djeluju na emocionalna i mentalna stanja.

Preporučena literatura: Michael Gienger, Crystal Power Crystal Healing

Napomena! Upotreba minerala i kristala ne može biti zamjena za terapiju propisanu službenom medicinom.

Pogledajte i...

Ozalj

Ozalj

Stari grad Ozalj izgrađen je na litici iznad rijeke Kupe koja na tome mjestu izlazi iz sutjeske i ulazi u otvoreniju...

Njegova tamna tvar

Njegova tamna tvar

Njegova tamna tvar "His Dark Materials" (2019.) je fantastična televizijska dramska serija temeljena na trilogiji...

Bachata

Bachata

Bachata je stil muzike koji je nastao u Dominikanskoj republici u prvoj polovici 20. st. On je spoj južnoeuropskih...