Mi dizajniramo
iskustvo

ne kopiramo ga

Disclaimer

Hermetizam Portal u digitalnom svijetu postoji preko 15 godina. Za to vrijeme pokušali smo sublimirati, izabrati i prikazati najkvalitetnija učenja Zapadne misterijske tradicije.

U posljendje 2 godine, došli smo do zaključka kako je čitav nekadašnji sadržaj bio bez efekta te je ugašen. To govori o činjenici kako su sva ta znanja i pristupi neadekvatni za ovu epohu i doba.
Cilj sadržaja Portala bio je pomaknuti svijest individue i potaknuti je na daljnje učenje i istraživanje duhovnog. Međutim to se nije dogodilo.
Stoga, sada je koncept Portala promijenjen.

Naša vizija

Hermetizam Portal će objavljivati samo sadržaj koji sigurno može pomaknuti točku svijesti laterlano, po mogućnosti prema višljem stanju.

Naša misija

Energetsko ustrojstvo ljudskog bića je zbog rutina i hipnotizirajućih oblika ukalupljivanja od strane društva stvorilo ograničavajući ljudski kalup, gdje je točka svijesti fiksirana na određenom mjestu.
Ta fiksiranost ne dopušta bilo koju drugačiju percepciju realnosti i predstavlja ogromnu prepreku prema percepciji i resursima duhovnih apstraktnih jezgri.

Čak i minimalan pomak točke svijesti je dobar, budući da predstavlja drugačiji perceptivni uvid. Drugačiji perceptivni uvidi mogu jednog dana dovesti do gubljenja ljudskog kalupa.
A to može dovesti do minimalne šanse da bi se imala šansa prema slobodi.

Prirodno, ako nisu izazvani opijatima, pomaci se uvijek blago kreću prema višem stanju svijesti.

Naše vrijednosti

Kellogg’s Eggos

Business Info

Jedva čekamo da te upoznamo!

Ponedjeljak do Petka

9 – 20

Subota

2 x 20 sati

Ponedjeljak do Petka

8 – 19

Telefon

(023)pisiNaEmail

Posjeti nas

221B Baker Street, # NW1, London

Email Us

hermetizam et yahoo dot com